Bryllupsfest 15.06.24.

Lørdag den 15 juni 2024 skulle vi ha bryllupsfesten vår. Da vi våknet på morgningen gjorde jeg meg klar og fant frem det jeg trengte å ha med meg til frisøren. kl:11:00. hadde jeg time hos frisøren. Først hentet jeg og pappa Diana (venninna mi og forloveren min) siden hun skulle være med til frisøren. Hun såg kjempe bra ut!

Da vi kom frem tok hun som jobber der oss godt i mot. Vi hadde jo vært der en gang før da jeg hadde prøvetime. Nå når vi var der viste jeg hvordan jeg ville ha håret mitt og sminken min. Etter en stund kom en som hetter Daphne til oss, hun er sammen med kompisen til Jamal og kom helt fra Nederland bare får å være med på bryllupsfesten. Jeg møtte hun får første gang og hun såg kjempe bra ut og var så hyggelig.

Da jeg satt i frisør stolen og frisøren fikset meg på håret begynte jeg å kjenne at det kriblet i magen. Da jeg var ferdig stelt gikk vi opp på ett rom og skulle ta på med brudekjolen. Vi strevde litt med å vite hvordan vi skulle knytte den igjen bak, men gikk heldigvis fint til slutt.

kl:13:45. kom bestefar min og hentet oss får å kjøre oss til lokalet. Vi var litt tidlig ute så måtte kjøre å vente en plass. Da tiden var inne kjørte vi bort til lokalet. Alle sammen stod ute å ventet på oss. Da jeg såg alle som stod der kjente jeg at det skilte i hele magen og jeg var å litt flau med tanke på at vi skulle gå foran der mens alle såg på. Jeg tenkte at jeg ikke ville ut av bilen siden alle såg på oss haha.

Da musikken kom på gikk vi ut av bilen. Jamal og forloverne hans stod og ventet oppe på trappa. Emma (søsteren min) og Ariana (tantungen min) gikk foran og kastet blomster, Diana og Daphne gikk bak der igjen, egentlig skulle de ha gått først men ble litt surr. Til slutt var det jeg og pappa som gikk opp.

Det var en helt spesiell følelse å stå der oppe med Jamal nå som vi er ekte mann og kone. Da det hadde blitt tatt noen bilder ute på trappa hilste vi på alle gjesten før de gikk inni lokalet.

meg og pappa

Da jeg og Jamal kom inni lokalet tok vi på en kurdisk musikk som vi skulle danse til, det hadde jeg gruet meg til siden jeg hadde ikke øvd og er ikke så god til å danse men det gikk veldig fint. Vi hadde en blanding av norsk og kurdisk bryllup siden jeg er norsk og Jamal er kurdisk.

Da vi var ferdig gikk alle å satt seg ned på plassene sine. Maten var litt forsinket så da leste vi opp gavene først og åpnet de, siden da gikk tiden. Da maten kom begynte vi å forsyne oss. Det var så mye god mat. Da vi spiste ble det og holdt noen taler, jeg holdt en til Jamal, Diana holdt en til oss og den var kjempe fin. Det var å en mann som holdt tale.

Da vi var ferdige å spise danset vi litt og mange fra min familie ble og med og prøvde å danse kurdisk. Etter hvert kjørte noen av oss til en park og tok mange fine bilder før vi kjørte tilbake igjen til lokalet.

Da vi kom tilbake var det tid får kaker. Det var kjempe mange gode kaker som folk har bidratt med å lagt. Bryllupskaken som var bestilt helt fra Haugesund var kjempe fin, og smakte kjempe godt. 

Da vi var ferdig med maten danset vi rolig dans, det var så fint. Etter hvert skulle vi ha noe som hetter Hanna en kurdisk tradisjon. Jeg og Jamal satt på stol og hadde ett bord foran oss. De som ville kunne være med og bære lys. Jeg hadde ett rødt plagg øver hode mitt og Jamal hadde ett blått sjal rundt nakken. Vi fikk noe rødt på lillefingeren og deretter 1000kr hver på lillefingeren vår.

Da det hadde gått litt tid hadde vi en lek der jeg og Jamal satt på en stol rygg mot rygg med en sko i hver hånd. Altså han hadde en som var hans og en som var min og jeg hadde det samme. Vi ble stilt noen spørsmål som for eksempel hvem er mest romantisk i forholdet og den vi mener det er løfter vi opp skoen på, det var veldig kjekt. Etter det hadde de som ville stolleken, det var veldig løye, men jeg vant ikke haha. Vi hadde og Limbo men det er jeg ikke så god på. Vi danset mye resten av kvelden og koste oss kjempe masse. Jeg er så takknemlig får alle som kom og alle gavene vi fikk av folk.

søskenbilde

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg