Varmt men kaldt

I dag da jeg våkna var det litt kaldt ute så jeg tok på meg genser. Det var kaldt da jeg var på jobb å men ble litt varmere etter hvert.

Da jeg og Jamal var ferdige på jobb lagde vi oss middag og spiste. Jeg byttet klær siden var varmt men det blåste en del da.

Vi såg litt på tv etter vi hadde spist.

Jeg bada litt men var ikke så lenge uti siden var kaldt men tror det var siden det blåste en god del.

Bella har bursdag i dag og blir 7 år så jeg lagde en liten kake til hun, noe som hun likte veldig godt.

Jeg var nede og gidde kraftfôr til sauene men det var ikke alle som kom opp.

Jeg gidde mat til hønene våre og naboene sine og til kaninen min og katten til naboene og så måtte jeg skifte kattesand.

Da jeg var ferdig med alt jeg sku gjør hentet jeg opp en kake som jeg og Jamal hadde kjøpt så spiste vi litt av den og koste oss å såg på film.

Ikke tid til å slappe av

I dag har jeg ikke hatt så mye tid til å slappe av. Jeg stod opp halv 8 i dag og startet dagen med å stelle meg og slippe ut Bella. Jeg gikk og åpnet får både våres og naboene sine høner. Jeg gikk inn til naboene og gidde frokost til katten deres å sjekket at alt gikk fint.

Mamma er storfornøyd

Jeg gikk inn og lagde meg frokost og lunsj. Jeg tok Bella inn igjen før jeg og Jamal kjørte til jobb. Da vi var ferdige på jobb kjørte vi hjem og lagde oss middag og spiste.

Jonas koser seg

Jeg hadde ikke tid til å slappe av etter middag siden jeg såg at hestene var nede med grinda så da gikk jeg ned og hentet dem og tok de opp her. Jeg stelte litt med de og leide de litt før jeg tok de ned på beite igjen.

Da jeg var ferdig ryddet jeg litt i huset til foreldrene mine før jeg gikk til vårt hus og vasket litt klær.

 

Bella har å vært ute med meg hele tiden i dag.

 

Nå nettopp var jeg og Bella ute igjen og lukket hos hønene sånn at det ikke er no rev som kommer å tar de. Jeg gikk inn og gidde mat til katten igjen før jeg gikk og matet kaninen min.

Da vi skulle gå inn hørte vi at det peip og så hørte vi en alarm. Det var mamma og de som såg oss på kamera utforbi huset og snakket med oss i mikrofonen.

De stor kose seg nede i Kreta og er solbrente å glade! Pappa og Anna har vært ilag i dag i byen og mamma, Jonas å Emma har vært rundt å sett å tatt masse bilder. Nå sitter de alle sammen i lag å slapper av å nyter de 2 siste dagene sine der nede.

Nå kan endelig jeg slappe av inne og klokken begynner å bli masse så skal snart legge meg men først på jeg lufte Bella å gi hun mat og marsvinet til Emma.

 

Ny uke

I dag er det jo Mandag og det betyr ny uke. Jeg gikk på jobb i dag og sluttet kvart på 3. Jeg kjørte ned og hentet Jamal så kjørte vi og handlet.

Jonas

Da vi kom hjem lagde vi mat og låg varene på plass og ryddet litt i huset. Vi måtte gå ned og se etter sauene og alt gikk fint med de. Vi prøvde å bade i bassenget men vannet var iskaldt så ble ikke no av det.

Anna

 

Vi passer jo på dyra på gården vår og vi passer og på hønene, sauene, katten og kattungene til naboene våres. Jeg elsker jo katter og savner å ha katt så jeg syntes det er kjempe hyggelig å passe på dem.

Jeg og Jamal har ikke gjort så mye i dag bare slappet av etter jobb og luftet Bella en del ganger.

Emma

Vi gikk å såg etter sauene til naboene og, alt var fint med de å.

Familien min koser seg veldig mye i Kreta og mamma har klart og bli solbrent. Hun er helt rød og får vont av at noen tar på hun. Hun smørte seg kunn på morningen så der ser vi hvor viktig det er med solkrem.

Mamma og pappa

Jeg legger ut litt bilder av de som er i Kreta så dere kan få se litt hvordan de har det.

Dårlig start på dagen!

I dag da jeg våknet startet jeg dagen med å spise frokost og stelle meg.

Jeg kjedet meg så mye og var ingenting å gjør. Vi satt og såg på en serie av folk som er i Gran Canaria, vi har så lyst å reise tilbake. Jeg var i veldig dårlig humør i dag tidlig.

Familien min koser seg veldig mye i Kreta og gjør mye gøy.

Jeg blir bare mer og mer lei av å være hjemme og merker det er litt tungt, spesielt når det ikke er så mye å gjør.

 

Jeg og Jamal bestilte oss no mat og tok med hjem senere på dagen så var vi å litt på kjøretur bare får å finne på no.

Vi vil jo bade i bassenget men er så kaldt så vil til utlandet men må vente til neste år.

Vi gikk litt tur med Bella og sjekka at sauene våres hadde det bra.

Nå sitter vi bare inne å ser på serie igjen og skal på jobb i måra.

Familien har reist til Kreta!

I går reiste familien min til Kreta. Da jeg kom hjem fra jobb i går merket jeg at det var veldig tomt i huset deres, det er litt trist siden jeg pleier alltid å sitte med de.

Jonas og Anna på flyet

Jeg og Jamal passer på alle dyrene mens de er vekke. Vi sover i deres hus siden ja jeg har jo rom der.

Jeg må si jeg misunne de veldig, her i Sauda er det ikke så mye sol å varme akkurat nå, det er jo ikke helt kaldt heller da. Men det er litt av og på med sol å regn.

Emma

Jeg og Jamal vil bade med det er litt kaldt så vi får vente til en dag det blir mer varmt. Familien kjøper litt ting til oss da når de er i Kreta så det er jo veldig gøy.

Jeg og Jamal skal reise til utlandet til neste år så vi får se hvor vi bestemmer oss får å reise.

Endelig fått bilen tilbake!

I dag starter jeg dagen min med å gå på jobb. Da jeg var på jobb kom meldingen jeg og Jamal har ventet på i øver 2 uker nå. Endelig var bilen klar til å bli hentet fra verksted!

Da jeg var ferdig på jobb kjørte jeg først og møtte mamma, Anna og Emma. Vi kjørte hjem først og ventet med å hente bilen til Jamal var ferdig på jobb siden jeg var jo ferdig før han.

Det var så deiligt å kjøre bilen vår igjen.
Continue reading “Endelig fått bilen tilbake!”

Norsk Sommer

I dag startet jeg dagen min med å gå på jobb. Da jeg var ferdig kjørte jeg hjem og byttet klær siden jeg var så varm. Jeg, Jamal og Ali spiste middag.

 

Da vi var ferdige ryddet vi og jeg skiftet til badetøy og gikk bort og badet med Emma i bassenget. Det var litt kald vind så vi badet ikke så lenge.

Da vi var ferdig gikk jeg bort til Jamal og Ali igjen og satt inne litt. Vi fikk lyst til å gå ut å plukke bær så vi fant frem en matboks og gikk ut. Emma ville å være med. Vi hadde veldig mange solbær i Hagen vår og bringebær. Dessverre var det ikke så mye ripsbær igjen da. Vi fant litt jordbær med veien men var ikke så mye. Vi gikk oss en liten tur får å se om vi fant mer men var ikke så mye.

Da vi kom tilbake satt vi ute på terrassen å slappet av. Jeg gikk inn å skylte bærene og blandet det sammen i en skål og moste det jeg klarte. Jeg blandet inn litt sukker så fordelte jeg det i skåler.

 

Jamal turte ikke smake men jeg, Emma og Ali smakte og syntes det var kjempe godt. Jeg husker at vi ofte gjorde dette her da vi var små, så det var veldig lenge siden jeg hadde lagt dette her og følte at dette her er skikkelig norsk sommer!

Ferie i Norge

Helt siden jeg var liten har jeg helst bare vært i Norge i feriene mine. Det er jo veldig kjekt det.

Nå er jeg jo voksen og har lyst til å reise litt mer men det koster jo mye peng å reise. Jeg er veldig glad får at vi reiste til Gran Canaria i vinter som var, jeg likte meg jo kjempe godt der og vil tilbake igjen!

I sommer har jeg bare hatt 2 uker ferie og i fjor hadde jeg bare 1 uke. Det er litt kjipt å se mange du kjenner reiser til utlandet mens du selv sitter i Norge og bare hjemme.

Jeg ville gjerne reist til utlandet i år men jeg hadde ikke ferie på likt med familien min eller Jamal. Vi skulle jo reise alle sammen til Gran Canaria i desember men ble ikke sånn allikevel.

Vi er nødt til å spare penger siden vi har brukt mye peng på bil nå! Familien min bestilte seg heller en tur til Kreta. Jeg har jo vært der før og de skulle kjøpe noe til meg der nede.

Jamal reiser med foreldrene sine til Polen. Jeg skulle jo å være med men jeg begynner i lære i den perioden de reise.

Jeg må vente helt til neste sommer med å reise på ferie til utlandet. Men jeg er jo langt i fra den eneste som ikke får reist.

Jeg og Jamal skal kanskje til Bø da i August i 4 dager. Der et det lenge siden jeg har vært så gleder meg veldig!

Jeg savner Gran Canaria veldig mye og gledet meg sååå mye til Desember siden vi skulle jo reise men noen ganger må vi jo tenke på økonomi å!

Tester ut de nye boksene til hestene!

I dag har det ikke skjedd så mye, det er veldig dårlig vær å regnet pøser ned.

Jeg har vært inne i fjøset og sett på at pappa gjør ferdig boksene til hestene. Vi tok hestene inn får å teste det ut, de likte seg godt inni der. Vi har hengt opp skilt utforbi boksene deres med navn på. Vi har å hengt opp noen knagger og tatt opp saloppheng.

Vi ser nesten ikke Belle inni boksen siden hun er så liten hehe veldig søt!

Inni boksene har vi hengt opp ringer så vi kan ta leietau inni når vi skal stelle de. De har å vannskåler inni boksen men det er ikke koblet til vann enda så de får på bøtte. Vi mangler jo boks til høyet deres så de får høyet rett på bakken akkurat nå.

De skal få sove inne i natt siden det er så dårlig vær ute og Sessa har ett sår å det kommer bare masse fluer inni det om hun står ute.

Vi har fått opp kamera så vi kan følge med på hestene i natt.

Lørdag

Jeg elske lørdager! Hvertfal når det er varmt og fint.

Jeg sov litt lenge i dag. Da jeg stod opp kjørte jeg og Jamal til byn å handlet litt, vi låner pappa sin bil siden våres er på verksted.

Da vi kom hjem skiftet jeg til bikini siden det var så fint vær. Jeg og Emma badet i bassenget, det var så gøy å bade igjen.

Litt etter hvert begynte vi å grille, det var veldig god mat!

Vi slappet litt av etter maten så badet vi igjen. Da vi var ferdig å bade ble jeg med Jamal hjem til vårt hus. Jeg dusjet og skiftet klær så satt vi å såg litt på film.

Jeg skiftet klær igjen og fikk mamma til og bli med ut å ha litt Photo shoot, Emma ville også det. Nå sitter jeg med Jamal og nyter lørdagskvelden.