Ikke tid til å slappe av

I dag har jeg ikke hatt så mye tid til å slappe av. Jeg stod opp halv 8 i dag og startet dagen med å stelle meg og slippe ut Bella. Jeg gikk og åpnet får både våres og naboene sine høner. Jeg gikk inn til naboene og gidde frokost til katten deres å sjekket at alt gikk fint.

Mamma er storfornøyd

Jeg gikk inn og lagde meg frokost og lunsj. Jeg tok Bella inn igjen før jeg og Jamal kjørte til jobb. Da vi var ferdige på jobb kjørte vi hjem og lagde oss middag og spiste.

Jonas koser seg

Jeg hadde ikke tid til å slappe av etter middag siden jeg såg at hestene var nede med grinda så da gikk jeg ned og hentet dem og tok de opp her. Jeg stelte litt med de og leide de litt før jeg tok de ned på beite igjen.

Da jeg var ferdig ryddet jeg litt i huset til foreldrene mine før jeg gikk til vårt hus og vasket litt klær.

 

Bella har å vært ute med meg hele tiden i dag.

 

Nå nettopp var jeg og Bella ute igjen og lukket hos hønene sånn at det ikke er no rev som kommer å tar de. Jeg gikk inn og gidde mat til katten igjen før jeg gikk og matet kaninen min.

Da vi skulle gå inn hørte vi at det peip og så hørte vi en alarm. Det var mamma og de som såg oss på kamera utforbi huset og snakket med oss i mikrofonen.

De stor kose seg nede i Kreta og er solbrente å glade! Pappa og Anna har vært ilag i dag i byen og mamma, Jonas å Emma har vært rundt å sett å tatt masse bilder. Nå sitter de alle sammen i lag å slapper av å nyter de 2 siste dagene sine der nede.

Nå kan endelig jeg slappe av inne og klokken begynner å bli masse så skal snart legge meg men først på jeg lufte Bella å gi hun mat og marsvinet til Emma.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg