2 lam hadde fått makk!

I dag stod jeg tidlig opp får å kjøre Jamal og Ali til jobb, jeg tenkte å legge meg igjen da jeg kom hjem igjen siden er jo lørdag!

Pappa var våken han hadde nesten ikke sove. Han spurte om jeg kunne hjelpe han med å fange ett lam får å se om det hadde fått makk. Jeg ble med.

Vi klarte å fange der, og det var full i makk! Vi tok det inn og behandlet det og det gikk heldigvis fint med det.

Vi bestemte oss får at vi skulle ta opp alle sauene i dag sånn at vi kunne vaksinere de og se om det var flere som hadde makk. Vi fikk med oss mamma, Jonas og Emma.

Vi brukte en del tid på å få de inn og det var en sau som var kjempe vanskelig å få inn, vi måtte springe frem og tilbake får å få tak i det. Vi klarte det til slutt!

Vi fant ett lam til som hadde fått makk så vi har behandlet det men den må være inne i noen dager siden den hadde fått masse sår så vi er nødt til å følge med på det.

Vi fikk vaksinert alle sauene og det tok kjempe lang tid. Vi var alle veldig trøtte å leie til slutt. Jeg var så sliten etter å ha sprunge etter de så mye.

Mamma og de hadde kjøpt noen til fra Kreta til meg og Jamal og Jonas hadde å kjøpt en hver sin ting til oss. Vi er så takknemlige å ble veldig glade får det vi fikk.

 

På slutten av kvelden i dag var jeg og mamma ute å så på Emma som hoppet hinder med Sessa. De er så flinke begge to!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg