Alt er dyrt!

I dag har vært en veldig kjedelig dag og en litt dårlig dag. Vi blir jo ofte sittende inne i slik vær som det er nå, jeg savner sol og varme!

Jeg har fått regning på kjøretimene mine og jeg er veldig fornøyd med prisen siden jeg vett at mange må betale mye mer enn det. Men det er jo selvfølgelig fortsatt dyrt og mye peng å betale.

På Tirsdag skulle jeg, Jamal og Ali kjøre ned til butikken, men rett før jeg svingte ut på veien hørte vi en pipe lyd og en rar dirre lyd i bilen. Det lyste rødt på dashbordet så vi måtte stoppe og sette på nødsignal lysene.

Jamal og Ali gikk ut å åpnet panseret får å se hva som var gale, det luktet svidd. Vi ringte til pappa så han, Anna og en som hetter Stein Ove (onkel til pappa) kom ned får å se.

Vi måtte kjøre bilen hjem og fant ut av vi måtte bestille en ny del til bilen og det å var jo selvfølgelig litt dyrt. Vi fikk den på plass og tenkte ja nå skal det virke.

Men neida! Det lyser fortsatt rødt så vi er nødt til å kjøre på verksted med bilen, så håper det blir fikset. Det blir sikkert dyrt det å….

Jeg merker nå hvor dyrt det er å ha en bil. Det er jo i tillegg dyrt med forsikring til bilen. Kjenner jeg blir litt oppgitt av alle prisene. Jeg har jo ikke fast inntekt og jeg skal snart i lære å da får jeg veldig dårlig lønn.

Men jeg håper bilen er ferdig til jeg skal begynne på jobb igjen neste uke men tror den skal være det da.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg